Welkom in onze wereld 

van Helende handen en Helende woorden!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

WORKSHOPS agenda

de EQUINOX dagen:

Kom in je Kracht en verhoog je energie
Deze dagen gaan door in de nazomer van 09 tot 11 september 2019 in Zeeland dicht bij het strand!
********************************************************
Wat gaan we doen? 
Drie dagen voor jezelf om op adem te komen, rust te voelen en van daaruit jouw persoonlijke proces aan te gaan; ver weg van de dagelijkse beslommeringen en patronen in een heerlijke, rustieke omgeving waar goed voor jou wordt gezorgd en waar jij centraal staat. De EQUINOX dagen staan in het teken van balans. 

Eten en drinken 
Voeding is een belangrijk onderdeel van deze dagen. Alle maaltijden zijn bewust, gezond en grotendeels vegetarisch. We gebruiken zoveel mogelijk biologische seizoensproducten. Tijdens deze EQUINOX dagen wordt er puur en met liefde gekookt, met veel groenten en kruiden en vrij van geraffineerde suikers en alcohol. De maaltijden zijn gezamenlijk aan de lange tafel in de gezellige woonkeuken, met uitzicht op de tuin. 

Optioneel persoonlijke coaching op basis van beschikbaarheid, "first come, first serve"
Hoe je in het leven staat is erg belangrijk voor hoe je je voelt en hoe je beweegt.  Perfectie loslaten, een optimistische blik en diepe dankbaarheid helpen je om beter in je vel te zitten en een grotere weerbaarheid op te bouwen.  Wat je denkt, bepaalt voor een belangrijk deel hoe je je voelt, dus
gun jezelf wat ME-TIME en schrijf je in voor de herfst EQUINOX dagen die doorgaan van maandag  tot woensdag  09 -11 september 2018 PRIJZEN PER PERSOON:

€ 400,- luxe kamer voor 3 met gedeelde badkamer/ douche (1 beschikbaar)
€ 440,- luxe kamer voor 2 met gedeelde badkamer/ douche (3 beschikbaar)
€ 480,- luxe kamer voor 2 met badkamer/ douche (2 beschikbaar)
€ 515,- luxe kamer voor 2 met badkamer/douche en vrijstaand ligbad (1 beschikbaar)Alleen inschrijven kan ook, je wordt dan ingedeeld met een kamergenoot.

GOED OM TE WETEN:
– Alle prijzen zijn op basis van tweepersoonskamers en een bezetting van 2 personen per kamer.
– Iedere slaapkamer is voorzien van twee éénpersoons boxsprings die ook gescheiden van elkaar geplaatst kunnen worden.
– Eénpersoonskamers zijn niet beschikbaar. In overleg kunnen we je koppelen aan iemand anders die zich alleen inschrijft om een kamer mee te delen.
– Maximale groepsgrootte: 14 personen.


Programma Deze EQUINOX dagen zijn echt ME-TIME!
Hieronder krijg je een indruk van het totaalprogramma. We eindigen op woensdag na de namiddagsessie.
Maandag:
11:00 Ontvangst en rondleiding
12.00 Welkomstlunch 
14:00 Energetisch werk en kennismaking
18:00 Gezamenlijk diner
19.30 lichaamswerk
Dinsdag:
09:00 ontbijt
10:00 energetisch werk
13.00 lunch
14:30 vrije tijd
18.00 Diner
19.30 astrologie

Woensdag:
09:00 ontbijt
10:00 reflectiemoment
12.00 Lunch
14:00 afsluiten
15:00 Vertrek

Inschrijven en betaling:
Stuur een mail naar [email protected]
je zal een mail ontvangen met een inschrijvingsformulier en je stort 
een voorschot van 200 euro (is niet terugbetaalbaar).
Je inschrijving is definitief na ontvangst van het voorschot. Het resterende bedrag stort je voor 1 juli 2019 of in delen
Inschrijven start dus door een mail te sturen naar [email protected]

Holistische en Energetische Massageworkshops 2019


Een lichaam leren "lezen" door te observeren - begrijpen - massagetechnieken toepassen en heling op 4 bewustzijnsniveau's Tijdens deze opleiding leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken, maar er wordt vooral ook stilgestaan bij de energetische- en intuïtieve kant van masseren.Voor wie graag bezig is met lichaam, energie, gezondheid en contact maken met anderen, zijn dit ideale dagen!  De massagetechnieken stimuleren de zelf-helende kracht van het lichaam, maar ik besteed ook veel aandacht aan je "gevende" handen.

Gevoelige handen kunnen ontwikkelen betekent aanwezig zijn in "het moment" – een ontmoeting tussen jouw handen en het lichaam en ziel van de ontvanger. Naast de technische aspecten, zoals massagetechnieken en het gebruik van olie is er ook aandacht voor de verschillende energiebanen en -stroming in en rond het lichaam.

Wat ik van jou verwacht is een grote motivatie, wekelijks een aantal uur oefenen, openstaan voor persoonlijke groei, met open hart en kwetsbaarheid durven in de groep aanwezig zijn. Heerlijk ontspannen en helemaal opgeladen zal je telkens kunnen terugblikken op een mooie dag die je jezelf hebt gegund.

Voor wie semi-professioneel aan de slag wil gaan met energetische massage is dit een ideale start! Voor wie professioneel werkt, maar wat uitbreiding of aanvulling  zoekt zal dit zeker aanslaan! De aangeboden leerstof is van een hoog niveau en ritme, doch voor iedereen toegankelijk die met open hart wil leren.


11 lessen waarvan  inbegrepen:

  • een prachtige uitgebreide syllabus
  • alle materiaal ter plaatse, zijnde massagetafels, massagehanddoeken en olie
  • soeplunch
  • De mogelijkheid de facebookgroep te gebruiken als leerinstrument, een platform om te delen en waar filmpjes worden gepost over de massagetechnieken
  • oefeningen voor thuis
  • De mogelijkheid om een samenvattende massagedag te volgen = dag 11

Ik benadruk dat het een leerproces is waarbij je kan leren door te kijken, te luisteren, te herhalen, te experimenteren, te delen, te ervaren. Hoe meer eigen vragen, inbreng, notities, ervaring … hoe groter de mogelijkheid tot leren.

Begeleiding:
Nadine Van der Aa

Data:
11 zaterdagen van 10.00 tot 17.00 u. - 

De lessen kunnen NIET apart gevolgd worden.

Kostprijs: € 1.200 voor 11 lesdagen alles inbegrepen 

inschrijven door een mail te sturen naar [email protected]


OVERZICHT  MASSAGELESSEN IN 2019

Op zaterdagen:
Op zaterdagen:
BLOK 1 = 12/1 - 26/1 - 9/2
BLOK 2 = 23/2 - 9/3 - 23/3
BLOK 3 = 6/4   - 20/4 - 4/5 
BLOK 4 =  25/5 - 22/6          
 

Werkwijze: Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en er voldoende ruimte is voor het uitwisselen van technieken en het delen van ervaringen.