Welkom in onze wereld 

van Helende handen en Helende woorden!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

We horen graag van u!

Waarden die wij belangrijk vinden bij het begeleiden. Ze vormen een rode draad doorheen al onze gesprekken met mensen.


Communicatie

zowel verbale als non-verbale communicatie geeft vorm aan uitwisseling van informatie. Actief luisteren is uiterst belangrijk om op dezelfde golflengte te zitten. Ook in het ontvangen van massage zit een vorm van non-verbale communicatie, die soms pas ten volle kan benut worden, wanneer het wederzijds vertrouwen daar is.


Authenticiteit

Evolueren van afhankelijkheid naar authenticiteit is uiterst belangrijk om ten volle in je KRACHT te staan in het leven. We vertrekken steeds van de Kracht die in jou zit om zichtbaar naar de oppervlakte te komen, zodat afhankelijkheidspatronen kunnen doorbroken worden.


Actie

Als je iets wil veranderen, is het nodig om in actie te komen. Enkel als jij actief aan de slag gaat en de afspraken die we maken, nakomt, zal je verandering zien in de situatie. Soms verandert er al iets in je gedrag, omdat je plots anders naar een situatie gaat kijken. Ook dat is actie en we benoemen dat ook zo. Er zal geen transformatie plaatsvinden wanneer verwacht wordt dat er plaatsvervangend gewerkt zal worden. We moeten het ZELF leren toepassen.


Persoonlijk leiderschap

Je ontwikkelt in een coachingstraject je persoonlijk leiderschap; Je ervaart (opnieuw) dat je keuzes kan maken in je leven en invloed hebt op je levensloop, al is het maar door de manier waarop je naar dingen kijkt, in vraag te stellen. We kiezen niet wat ons overkomt, maar kunnen wel kiezen hoe we ermee omgaan.


Volharding

Het is niet altijd makkelijk om dingen te veranderen in je manier van kijken of je gedrag. Net als het moeilijk gaat of je weerstand ervaart in je omgeving, is het nodig om door te zetten. Weerstand is immers een teken dat er dingen schuiven.


Dankbaarheid en waardering

Ik leer je met waardering kijken naar elk klein stapje dat je zet en dankbaarheid cultiveren. Dit zet een positieve spiraal in gang waardoor je met meer waardering naar jezelf en anderen gaat kijken.


Vreugde

Daar doen we het voor. Elke coaching is erop gericht om opnieuw meer vreugde in je leven te brengen.


Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Wil je graag samenwerken?
Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we reageren zo snel mogelijk!