Welkom in onze wereld 

van Helende handen en Helende woorden!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Holistische massageopleiding

Energetische massage in al zijn vormen


CERTIFICAAT voor de volledige opleiding van 10 lesdagen + 1 extra dag, op zaterdagen in 2019


Een lichaam leren "lezen" door te observeren - begrijpen - massagetechnieken toepassen en heling op 4 bewustzijnsniveau's Tijdens deze opleiding leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken, maar er wordt vooral ook stilgestaan bij de energetische- en intuïtieve kant van masseren.Voor wie graag bezig is met lichaam, energie, gezondheid en contact maken met anderen, zijn dit ideale dagen!  De massagetechnieken stimuleren de zelf-helende kracht van het lichaam, maar ik besteed ook veel aandacht aan je "gevende" handen.

Gevoelige handen kunnen ontwikkelen betekent aanwezig zijn in "het moment" – een ontmoeting tussen jouw handen en het lichaam en ziel van de ontvanger. Naast de technische aspecten, zoals massagetechnieken en het gebruik van olie is er ook aandacht voor de verschillende energiebanen en -stroming in en rond het lichaam.

Wat ik van jou verwacht is een grote motivatie, wekelijks een aantal uur oefenen, openstaan voor persoonlijke groei, met open hart en kwetsbaarheid durven in de groep aanwezig zijn. Heerlijk ontspannen en helemaal opgeladen zal je telkens kunnen terugblikken op een mooie dag die je jezelf hebt gegund.

Voor wie semi-professioneel aan de slag wil gaan met energetische massage is dit een ideale start! Voor wie professioneel werkt, maar wat uitbreiding of aanvulling  zoekt zal dit zeker aanslaan! De aangeboden leerstof is van een hoog niveau en ritme, doch voor iedereen toegankelijk die met open hart wil leren.

Nadine Van der Aa


De lessen worden verspreid over 11 lesdagen
OVERZICHT  MASSAGELESSEN IN 2019
 

Op zaterdagen:
BLOK 1 = 12/1 - 26/1 - 9/2
BLOK 2 = 23/2 - 9/3 - 23/3
BLOK 3 = 6/4   - 20/4 - 4/5 
BLOK 4 =  25/5 - 22/6         

EQUINOX 
Louis Van Houttestraat 31  
9050 GENTBRUGGE

0476/ 67.04.24

www.equinoxenergie.be
www.sjamanisme-energie.be

PRAKTISCH:

Waar:
EQUINOX in Louis Van Houttestraat 31 - te 9050  Gentbrugge

Data:
10.00 tot 17.00 u. - De lessen kunnen NIET apart gevolgd worden, 


Kostprijs:
€ 1.350 voor de 11 lesdagen, of
€ 1.200 bij vroegboeking voor 30 november of 
€ 1.280 bij vroegboeking voor 30 december 2018
waarvan  inbegrepen:

  • een prachtige uitgebreide syllabus
  • alle materiaal ter plaatse, zijnde massagetafels, massagehanddoeken en olie
  • soeplunch
  • De mogelijkheid de facebookgroep te gebruiken als leerinstrument, een platform om te delen en waar filmpjes worden gepost over de massagetechnieken
  • oefeningen voor thuis
  • De mogelijkheid om een samenvattende massagedag te volgen


Ik benadruk dat het een leerproces is waarbij je kan leren door te kijken, te luisteren, te herhalen, te experimenteren, te delen, te ervaren. Hoe meer eigen vragen, inbreng, notities, ervaring … hoe groter de mogelijkheid tot leren.


Overschrijven na ontvangst factuur 
HIER  Inschrijven 
 Werkwijze: Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en er voldoende ruimte is voor het uitwisselen van technieken en het delen van ervaringen. 


Wat is Holistische visie en gezondheid

Benader je gezondheid holistisch? Dan beperk je je niet alleen tot het kijken naar een specifieke klacht waar je last van hebt. Je kijkt naar jezelf als mens in z’n totaliteit. Want, volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit betekent dat zowel je eet- en leefwijze evenals je emotionele gesteldheid plus ook erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt. Past alles als een puzzel perfect in elkaar? Dan ben je in harmonie. De energie stroomt vrij door je lijf. Je voelt je fit en vitaal. Je hebt geen lichamelijke en geestelijke klachten. Je zit gewoonweg goed in je vel.

Echter, wordt de energiestroom geblokkeerd? Omdat je bijvoorbeeld langdurig kampt met veel spanningen? Door hoge werkdruk of privéproblemen? Dan kan zich dat op allerlei manieren uiten. Zo kun je veel hoofdpijn hebben of last van maagklachten. Maar, ook een hoge bloeddruk, concentratieproblemen, slapeloosheid en neerslachtigheid kunnen je parten spelen. Of misschien ben je continu verkouden? Verergeren je allergieën? Krijg je last van netelroos? Dan ben je uit balans, aldus de holistische zienswijze. Door de energieblokkades weg te nemen via bijvoorbeeld holistische massages kan het zelfregulerende vermogen van het lichaam z’n werk doen. Eveneens kunnen dergelijke massages je helpen beter de signalen van je lichaam te interpreteren. Immers, als je jezelf begrijpt, aanvoelt en weet wat je energie geeft kun je jezelf holistisch gezond houden.