Welkom in onze wereld 

van Helende handen en Helende woorden!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

NIEUWE SERIE HEALINGSDAGEN 2018    

Waar: EQUINOX 
L. Van Houttestraat 31
te 9050    Gentbrugge

Data: 
6 zaterdagen van 10.30 tot 17.00 u. 
De lessen kunnen NIET apart gevolgd worden.
13/1 - 10/2 - 24/3 - 21/4 - 5/5 - 2/6
in 2018

Inschrijven door een mail te sturen naar nadine.vdaa@skynet.be  en een voorschot van  
€ 285 over te maken op naam van 
Nadine Van der Aa

Kostprijs: € 95 per lesdag


Begeleiding:

Nadine Van der Aa en Daniël van den Hurk

GSM 0476/ 67.04.24


Voor wie:
In deze workshop kan ieder  aansluiting vinden op het eigen niveau. Hij is er voor dezen die zowel veel als weinig over chakra`s weten, maar spirituele ontwikkeling wensen en zelfrealisatie willen realiseren. Om te (her)ontdekken waar jij je innerlijke kracht en energie vandaan haalt, waardoor je helemaal gaat stralen. Om te voelen waar jouw hart je naar toe leidt en dit gevoel te volgen. Om (weer) dat tintelende gevoel van verliefd zijn op het leven te ervaren…

Meebrengen: schrijfgerief, syllabus (per mail opgestuurd) en lunch 

Aurareading en chakrahealing

WAAR GAAT HET OVER ?

Leren vertrouwen op onze intuïtie en leren gebruiken begint bij onze intuïtie te leren herkennen! Het gaat om leren “aanvoelen” voelsprieten uitsteken en vertrouwen hebben.

We organiseren 1 dag in de maand een healingsdag, om per chakra grondig te kunnen werken op de blokkades die ons in het dagelijkse leven parten spelen.

Door inzicht en kennis over de werking van onze chakra’s kunnen we gaan oefenen met een structuur om gericht energie te gaan lezen. Je gaat je eigen energie van heel dichtbij bekijken. Blokkades zullen losgemaakt en kunnen losgelaten worden! Dit zijn workshops die verder gaan dan de gewone chakraleer en die ook aurareading leert gebruiken om tot inzichten te komen.


EN HOE?
door per chakra naar de bijhorende thema’s te gaan kijken, kunnen we in ons eigen leven gaan kijken hoe ver we daar reeds in gevorderd zijn om te kunnen toepassen. We werken tijdens het programma met de volgende zeven levensthema’s en de daarmee corresponderende energie:

  • Eigenwaarde, zelfvertrouwen, aanwezigheid: Mag je ‘gewoon’ zijn wie je bent of verbind je hier voorwaarden aan?
  • Vertrouwen, loslaten, genieten: Durf je jezelf mee te laten nemen door de magie van het leven of laat je jezelf beperken door je ratio?
  • Innerlijke kracht, energie, wilskracht: Neem je verantwoordelijkheid voor je eigen leven en geluk of laat je je leiden door de waan van de dag?
  • Hart, verbinding, liefde: Stel je je hart volledig open voor anderen of zijn er nog oude pijnen die dit verhinderen?
  • Communicatie, expressie, creativiteit: Spreek je je gevoelens helemaal op je eigen manier uit of houd je jezelf in?
  • Inzicht, intuïtie, helderheid: Vertrouw je volledig op je innerlijk weten of laat je je hiervan weerhouden door je diepste angsten?
  • Missie, inspiratie, universum: Leef je daadwerkelijk je eigen legende of voel je je niet verbonden met je unieke levensmissie?

Aan de hand van deze thema’s leren we energie “lezen” bij onszelf en bij anderen. De kracht van een groep is hierbij van cruciaal belang! We starten met eenvoudige oefeningen die volledig begeleid worden en bouwen zo verder op tot een volwaardige Aurareading. Begeleiding door trilling, geur, tekst, vragen enzomeer worden geoefend.

WAT MAG JE VERWACHTEN?
De workshop zal nog maanden doorwerken en je levensvisie veranderen. Het resultaat van de workshops is dat alle chakra`s zich verenigen tot één zuil van licht. Dan voel je je compleet en in je meesterschap. Je creëert dan bewust en je eigen leven krijgt meer rust, vrede, blijheid, gemak en welzijn.

Je bent welkom op deze HEALINGSDAGEN!
Hartegroet,

Nadine en Daan 

EQUINOX 
Louis Van Houttestraat 31  
9050 GENTBRUGGE

0476/ 67.04.24

www.equinoxenergie.be
www.sjamanisme-energie.be